Виноград Клеопатра
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Саджанці винограду Клеопатра
Їдальня гібридна форма, середньораннього терміну дозрівання. Ягоди в міру дозрівання змінюють колір від жовто-рожевого до темно-червоно-бузкового. Смак - багатий, м'якоть солодка з фруктовими нотками. Рожеві китиці – великі, не пошкоджуються осами. Забарвлення ягід – нерівномірна, кінчик більш насичений.
- грона: пірамідальні, виглядають як «їжачок» (ягоди стирчать під кутом 45-90°), вага 700-900 г (окремі до 1,5 кг);
- ягоди: червоно-лілові, густо вкриті восковим нальотом, овально-яйцеподібні, до 18-20 г, 37 мм;
- м'якоть соковита, хрустка;
- смак – з нотками смородини і малини;
- шкірка тонка, при їжі – не відчувається;
- цукристість – висока 17-20%, кислотність – 5-8%;
- дозрівання: 115-125 днів;
- морозостійкість: до -23°С;
- стійкість до хвороб – вище середнього;
- транспортування – надійна.
Особливості вирощування саджанців винограду і правильного догляду:
- кореневласні саджанці Клеопатра Бурдака – демонструють за відгуками, сильний ріст, укорочені міжвузля, гарне визрівання пагонів;
- обрізка пагонів Клеопатра – середня, навантаження на дорослий кущ до 30 нирок;
- за відгуками, потрібні профілактичні обробки від хвороб;
- виноград Клеопатра добре відгукується на регулярне внесення добрив;
- місця посадки: сонячні, укриті від вітрів.
Основні атрибути | |
---|---|
Життєва форма | Плодові чагарники |
Культура | Виноград |
Тип продукції | Саджанці |
Ботанічні характеристики | |
Тривалість життя | Багаторічні |
- Ціна: 139,99 ₴