Смородина чорна Чорна Перлина
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Смородина чорна Чорний Перли
Кисло-солодкий класичний смак, сухий відрив ягід, відмінна транспортабельність, універсальність застосування.
- кущ середньорослий, розкидистий, до 130 см заввишки;
- гілки здерев'янілі, мало листків, схилені донизу;
- ягоди чорні, блискучі, масою від 1,5 до 3 г;
- смак приємний, кисло-солодкий, дегустаційна оцінка — 4,3 5;
- урожай смородини знімають в середині липня, до 4 кг з куща;
- морозостійкість до -34 градусів, стійкість до антракнозу, почковому кліща і махровості.
Плодоношення смородини Чорний перли досягає піку на 5-6 рік життя. На одному місці кущ росте до 15 років. Високий вміст пектину дозволяє робити з ягід різні желе і густе варення, плоди також зручно морозити на зиму.
Посадка смородини Чорний перли:
- найкраще місце для посадки — сонячний ділянку з пухкої грунтом без застою води в прикореневій зоні;
- саджанці чорної смородини розміщують у заздалегідь підготовлені траншеї з відром компосту або перегною, до 50 см глибиною;
- відстань між кущами в ряду — від 180 см, між рядами залишають 2 метри;
- глибина опускання шийки саджанця — близько 5 см, пагони обрізають до 10 см від землі;
- полив смородини проводять раз на тиждень, до 20 літрів під кущ, удобрюють по весні;
- обробка смородини від борошнистої роси проводиться мідним купоросом до цвітіння або після збору врожаю.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Культура | Смородина |
Тип продукції | Саджанці |
Колір плоду | Чорний |
Ботанічні характеристики | |
Посухостійкість | Так |
Тривалість життя | Багаторічні |
Холодостійкість | Так |
- Ціна: 92,89 ₴