Петрушка коренева Цукрова 2 г, насіння Яскрава




Семена овощей: Петрушка коренева Цукрова 2 г., ТМ Яскрава
Петрушка коренева Цукрова – пряна овочева та лікарська культура. Сорт скоростиглий, вегетаційний період до технічної стиглості 80-85 днів.
Корнеплід сіро-білий, конічний, із загостреним кінчиком, 20 см. у довжину, 5 см. у діаметрі, масою 60-70 г. М'якоть тверда, білого кольору, з сильним пряним ароматом.
Цінні властивості коренеплоду петрушки:
М'якоть багата цінними мінеральними солями калію, кальцію, заліза, фосфору, магнію, фітонцидами, клітковиною, вітамінами. Відмінний лікарський засіб при захворюваннях нирок, гастриті, запальних процесах, ослабленому зорі.
Застосування кореневої петрушки:
Коренеплоди петрушки використовують у складі давньої спеції «білого кореня», яка незамінна в українській кухні для борщів, соусів, заправок. Молоде листя є прекрасною приправою до страв. І листя і коренеплоди петрушки використовуються в свіжому, сушеному, замороженому вигляді та для консервування. Для консервації використовують корінь і листя.
| Основні атрибути | |
|---|---|
| Виробник | Яскрава |
| Країна виробник | Україна |
| Культура | Петрушка |
| Маса плоду | 70 г |
| Сорт/Гібрид | Сахарная |
| Тип продукції | Посівний (насіння) |
| Колір плоду | Білий |
| Ботанічні характеристики | |
| Посухостійкість | Так |
| Тривалість життя | Багаторічні |
| Холодостійкість | Так |
| Агрономічні характеристики | |
| Строки дозрівання | 80 дн |
| Тип вирощування | Польові |
- Ціна: 7,99 ₴/упаковка
